Wie zijn wij


Cees Bontekoe

Cees Bontekoe

Ik ben Cees Bontekoe, geboren in 1965 in Dokkum. Met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik met veel plezier in Posterholt. Na jaren diverse commercieel-logistieke functies in het bedrijfsleven bekleed te hebben werk ik sinds eind 2020 in de sociaal-maatschappelijke sector. Ik heb ervaring in Medezeggenschap, Communicatie, Kwaliteit en Processen, en hoop dit ook in de Adviesraad terug te laten komen. De veranderingen in het Sociaal Domein en de Gemeente Roerdalen gaan snel. Een persoonlijke aanpak en een hoge klanttevredenheid blijven echter belangrijk en dragen bij aan het woongenot in Roerdalen. De energie krijg ik van hardlopen.

Anke Dohmen

Anke Dohmen

Mijn naam is Anke Dohmen, in 1995 geboren en getogen in Sint Odiliënberg. Nadat ik het dorp enkele jaren geleden heb verlaten woon ik inmiddels weer opnieuw in Sint Odiliënberg samen met mijn vriend en onze hond. Ik kan genieten van het buitenleven, de wandelingen in de natuur en mooie reizen maken. Ik zit niet graag stil en zoek altijd graag naar nieuwe activiteiten. Wat betreft mijn werk ligt mijn achtergrond in de zorgsector. Toen ik bijna 15 jaar oud was kreeg ik de kans om bij het Thomashuis Posterholt aan de slag te mogen gaan in de weekenden. Sindsdien heb ik de zorg nooit meer verlaten en heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen (mensen met een beperking, verslavingszorg, dementie, ex-gedetineerden). Hierdoor heb ik op jonge leeftijd al veel ervaring op mogen doen en weet ik inmiddels wel redelijk goed hoe het reilt en zeilt binnen de zorgsector. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor de gemeente waarin ik woon en zodoende ben ik sinds december 2022 lid geworden van de Adviesraad Sociaal Domein Roerdalen.

John Nissen (Penn)

John Nissen (Penn)

Ik ben John Nissen, geboren in 1947, twee zonen en twee kleindochters en woon in Montfort. na de HBS en de Pabo heb ik bijna vier jaar gewerkt in Limbricht en daarna 37 jaar aan de basisschool in Montfort. In de gemeenschap Montfort ben ik actief geweest als lid van de fanfare, als voorzitter van de Stg St Nicolaasfeest, als bestuurslid en later bestuursvoorzitter van Rabobank Montfort, als collecteleider van het Diabetes Fonds en momenteel als voorzitter / secretaris van De Zonnebloem afd.Montfort. Verder heb ik nog een aantal ad hoc functies bekleed. Mijn betrokkenheid met de gemeenschap en in het bijzonder het vrijwilligers-werk bij De Zonnebloem heeft mijn interesse gewekt in de Wmo, de Pw en de Jw. Ik vind het belangrijk dat de mogelijkheden die de Wmo, de Pw en de Jw biedt, inderdaad gebruikt worden door degenen die daarvoor in aanmerking komen.

Anneke Veelen

Anneke Veelen

Ik ben Anneke Veelen en ben in 1955 geboren in Hillegom. Vanaf 1979 woon ik in Limburg, waarvan inmiddels 20 jaar in Posterholt. Mijn man en ik hebben samen 5 kinderen uit een eerder huwelijk. Op dit moment hebben we bijna 7 kleinkinderen. Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de intramurale gezondheidszorg, waaronder in een verpleeghuis, verslavingszorg en zorgcentrum. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk gestart waarin ik kinderen begeleidde met sociaal emotionele problemen, weerbaarheidstrainingen aan basisschoolleerlingen en het opleiden van leerkrachten op dat vlak. Verder ben ik momenteel ook voorzitter van stichting kernoverleg Natuurlijk! Postert en bestuurslid van de Heemkundevereniging Roerstreek. Ik vind het leuk om samen met anderen problemen aan te pakken en hulp te bieden aan groepen mensen die het moeilijk vinden de weg naar de lokale overheid te vinden.

Diana van der Hoek(voorzitter)

Diana van der Hoek(voorzitter)

Ik ben Diana van der Hoek en woon al meer dan 35 jaar in Roerdalen en ben geboren in Den Haag en heb mijn jeugd en mijn HBO opleiding in Brabant volbracht Ik ben samen met man voor ons werk in Limburg terecht gekomen en wij hebben samen 2 volwassen kinderen. Vanaf januari 2024 ben ik als voorzitter van de adviesraad van het Sociaal Domein Roerdalen aangesteld . Ik vind het een leuke nieuwe uitdaging om mijn steentje bij te dragen om vanuit het Sociale Domein nieuwe ontwikkelingen te volgen of in de gang te zetten die voor alle inwoners, inclusief alle nieuwe bewoners aansluiten bij hun vragen en behoeftes. Ik kan daarbij zowel mijn persoonlijke ervaring als mantelzorger en mijn ruim 45 jarige werkervaring als hulpverlener inzetten. In mijn huidige werk als zelfstandig werkend professional organizer/opruimcoach werk ik al meer dan 16 jaar ook vaak met kwetsbare klanten. Mede daardoor ben ik ook goed op de hoogte van alle regelgeving die zowel gemeentelijk als landelijk ontwikkeld zijn en wat die wat betreft uitvoering voor individuele inwoners kunnen betekenen. Ik heb ook veel ervaring als voorzitter, bestuurslid, coördinator en teamleider, docent en trainer binnen het onderwijs, de hulpverlening en vrijwilligersclubs. Op gebied van duurzaamheid heb ik ook veel cursussen verzorgd binnen gemeentes,, bedrijfsleven en allerlei andere (bewoners) groepen en ben nu al een aantal jaar als gelukscoach betrokken binnen de gemeente Roerdalen Ik vind het fijn om in een team te werken waarin er ruimte is voor ieders ideeën en op zoek te gaan naar oplossingen en samenwerkingen aan te gaan.